Gold Victor - H'art Frame - ART TO FRAME #1

Discussion in 'Video Tutorials' started by grenice, 8 May 2024.

1. grenice

grenice Legendary

Lifetime Gold Gold Member No Limit
    Trophy Points:
    2,807
    https://www.hartframe.ro/
    https://www.facebook.com/hartframe/

Language: Romanian
    Subtitles: N/A

În acest material de 5 ORE vei regăsi informații foarte valoroase aplicabile pentru orice videograf, fie el amator sau profesionist. Practic, clar, concis și la obiect Victor de la H’art Frame vă oferă o viziune unică asupra problemelor întâlnite în mod frecvent și ale căror soluții vă pot revoluționa viziunea și workflow-ul din teren și din edit.
    Ce vei descoperi în acest curs?
    • vei descoperi cum te poți adapta în funcție de fiecare ambient pe care îl poți găsi la nunți reale și care au 100% aplicabilitate și pe nunțile tale (nunți în zona rurale, cu tradiții, nunți moderne, în camere de hotel luxoase etc.)

• vei reuși să înțelegi cum mă poziționez față de lumină, fie naturală, fie artificială, cum caut umbrele, ce trag, cum trag, cât trag și mai presus de orice DE CE trag

• vei înțelege cum reușesc să dau viață filmelor mele de nuntă, cum reușesc să integrez și să creez în mod natural emoție autentică

• vei descoperi cum să lucrezi cu sunetul, cum să te folosești de sunetul de ambient, de voci, precum și de sunete reproduse

• vei reuși să creezi posing-uri naturale cu persoane care au 0 experiență

• vei înțelege cum poți crea un film de nuntă scurt și cum poți crea un film de nuntă lung

• vei vedea cum colorez filmele mele de nuntă și mai presus DE CE le colorez într-un anume mod

• vei înțelege workflow-ul meu atât din teren, cât și din edit, aspecte care mi-au luat mai bine de 5 ani pentru a le finisa și pentru a le duce la nivelul din prezent

Hidden Content:
      **Hidden Content: Content of this hidden block can only be seen by Gold Members(click for instructions) after they click 'Like'.**

jyannakas, Pady, Daukness and 5 others like this.